Aftalen om byggeriet af nyt plejecenter nu underskrevet

19.03.2024
Aftale om byggeri af nyt plejecenter i Hadsten bliver underskrevet.
Lars Knudsgaard (til venstre) har lige underskrevet aftalen sammen med borgmester Lars Storgaard.
Aftale om byggeri af nyt plejecenter i Hadsten bliver underskrevet.
Fra venstre er det Lars Knudsgaard, Lars Storgaard og Ulrik Johansen, direktør for Social og Sundhed i Favrskov Kommune.
Fra højre er det Ulrik Johansen, Lars Storgaard, Lars Knudsgaard og Morten Toft, projektleder i Ejendomscentret i Favrskov Kommune.

Knudsgaard A/S er valgt som totalentreprenør på byggeriet af det nye plejecenter i Hadsten, som efter planen skal stå klar i sensommeren 2026. 

Borgmester Lars Storgaard og Lars Knudsgaard, indehaver af Knudsgaard A/S, har nu skrevet under på aftalen om det nye plejecenter ved Hadbjergvej i Hadsten. Det er et byggeri, der rummer 60 plejeboliger og tilhørende servicearealer så som samlingssal, aktivitets- og træningsfaciliteter. Byggeriet rummer samlet ca. 5.600 kvadratmeter fordelt på boliger og serviceareal. 

Lars Storgaard glæder sig til at følge byggeriet og er meget tilfreds med Knudsgaard A/S som totalentreprenør og ERIK Arkitekter A/S og OJ Rådgivende Ingeniører A/S som underrådgivere. 

Knudsgaard A/S har over 15 års erfaring med plejecenterbyggerier, og indehaver Lars Knudsgaard er stolt af, at netop deres projekt nu er blevet udpeget:
- Vi har efterhånden en god idé om, hvad der skal til for at lave et godt projekt, også i forhold til sådan et barmarksprojekt som det i Hadsten. Vi har altid fokus på at lave et projekt, der er til glæde og gavn for både borgere og medarbejdere. Det skal være hjemligt med nærhed og uden unødigt lange gange. 

Plejecentret har været i udbud som totalentreprise i omvendt licitation. Når der anvendes ’omvendt licitation’, så konkurreres der om det bedste projekt til den udbudte pris. Det vil sige, at Knudsgaard A/S og andre bydende har kendt til budgetrammen. Ifølge Lars Knudsgaard er det en fin måde at gøre det på.
- Vi har hands on og stor erfaring, og vi arbejder med nøgletal, så vi har en god idé om, hvad der økonomisk har gang på jord, siger han.