Favrskov Kommune sælger stor byggegrund i Søften

22.06.2023

Agri-Norcold har netop købt en erhvervsgrund på 66.000 m2 på adressen Kappa 5 i Søften Erhverv. Agri-Norcold driver ti frostvareterminaler landet over, og planen et at opføre et frysehus med tilhørende køleterminal samt kontor- og personalefaciliteter på grunden i Søften. Det ligger endnu ikke fast, hvornår første etape af byggeriet påbegyndes, eller hvor stor første etape bliver.

Borgmester Lars Storgaard glæder sig over, at Agri-Norcold har valgt Favrskov Kommune som base for et nyt og moderne frysehus.

- Vi er altid åbne for, at nye virksomheder kommer til, men vi er samtidig meget optaget af at hjælpe de virksomheder, der allerede er lokaliseret i kommunen. I det konkrete tilfælde er der tale om en rigtig god kombination, da der er sammenfald i ejerkredsen mellem Agri-Norcold og Frode Laursen, som i mange år har haft og fortsat har sit hovedkvarter i Favrskov Kommune. Nu glæder jeg mig til at følge de videre byggeplaner og ser frem til, at Agri-Norcold flytter ind i Søften, siger Lars Storgaard.

Adm. direktør i Agri-Norcold Jan B. Nielsen lægger et godt samarbejde med Favrskov Kommune til grund for, at virksomheden nu bygger i Søften Erhverv.

- Vi har oplevet et rigtig godt samarbejde med Favrskov Kommune, som har været meget imødekommende og hjælpsom i de omfattende forarbejder, vi har foretaget, forud for at vi har købt grunden. Det lover godt for det fremtidige samarbejde med Favrskov Kommune, siger Jan B. Nielsen.

Læs mere om Agri-Norcolds køb af erhvervsgrunden her.