Sikker kommunikation med kommunen

Favrskov Kommune følger datatilsynets retningslinjer for sikker kommunikation med borgere

Digital post til borgere

For at sikre borgernes informationer sender Favrskov Kommune post til din digitale postkasse, som du åbner med dit MitID. ”Brevene” i den digitale postkasse er krypteret og dermed den sikreste måde at sende oplysninger frem og tilbage. Er du fritaget fra digital post, sender vi et brev med posten.

Få hjælp til digital post

Digital post fra borgere

Du kan også skrive til Favrskov Kommune fra digital post. Du kan vælge mellem flere forskellige kontaktpunkter for at hjælpe dit brev hurtigere på vej. Uanset hvilket kontaktpunkt du vælger sørger vi for at brevet når frem til rette modtager.

Læs meget mere om digital post på borger.dk

Sikker post

Som borger eller virksomhed kan du også sende post til os, som er signeret og krypteret med et OCES-certifikat.

For at sende sikre mails fra dit eget mail-program skal du først installere et certifikat. Du fremsøger vores certifikat på https://erhvervsadministration.nemlog-in.dk/search. Søg på [email protected].

Når certifikatet er installeret korrekt, kan du sende sikre mails til [email protected].

Vær opmærksom på,  at det ikke er teknisk muligt at sende er svar tilbage samme vej. Hvis din henvendelse kræver et svar, sender vi det til din digitale postkasse.

Telefon

Du er også trygt kontakte os på telefon.

E-mail

Almindelig e-mail er ikke sikker. Det er således på eget ansvar, hvis du sender os følsomme oplysninger i en almindelig e-mail. Sender du os alligevel e-mail, vil vi naturligvis fortsat behandle din henvendelse.

Digital post til virksomheder

For at sikre følsomme informationer bruger Favrskov Kommune også digital post til virksomheder

Læs mere om digital post på virk.dk 

Digital post fra virksomheder

Som virksomhed kan du også skrive til Favrskov Kommune fra virk.dk. Du kan vælge mellem flere forskellige kontaktpunkter for at hjælpe dit brev hurtigere på vej. Uanset hvilket kontaktpunkt du vælger, sørger vi for, at brevet når frem til rette modtager.