Pasning i landlige omgivelser

Dagplejerne i Lading, Voldby, Anbæk og Svenstrup tilbyder pasning i landlige omgivelser, hvor der er højt til loftet.

Vi nyder udelivet og fordyber os sammen med børnene i vores omkringliggende natur. Vi mødes jævnligt, da det giver børnene mulighed for at lære andre dagplejere og børn at kende, og børnenes sociale kompetence dermed styrkes. 

Dekorativt element

Aysegül Gelmis

Engbakken, Lading
Ansat som dagplejer fra 2020
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45- 16.30. Fredag 6.45- 15.45.

Jeg bor i et parcelhus med en stor lukket legeplads til børnene, hvor vi tilbringer meget tid med leg og hygge. Der er tæt til naturområder, hvor vi tager på tur og undersøger og udforsker. Mine værdier i dagplejen er bl.a. tillid og respekt, omsorg, glæde og gode relationer.

Hos mig prioriteres barnets perspektiv, anerkendende tilgang og selvhjulpenhed højt. Jeg arbejder ud fra de styrkede læreplans temaer, men vægter også fri og uforstyrret leg højt. Jeg har en guidende tilgang til børnene og opmuntrer dem til at gøre tingene selv.

Vi holder samling dagligt, hvor der bliver sunget, danset og læst højt. Jeg stræber efter at give børnene sund, varieret og nærende kost. Jeg mener, at stærkt forældresamarbejde er alt afgørende for barnets trivsel. Jeg er uddannet pædagog 2014.

Læs mindre
Læs mere
Camilla Gosvig Melsen

Camilla Gosvig Melsen

Gl. Hammelvej, Voldby

Dagplejer modtager ikke børn i øjeblikket

Læs mindre
Læs mere
Camilla Hougaard Hjort

Camilla Hougaard Hjort

Jeg bor Viborgvej, Anbæk.
Ansat som dagplejer fra 2018.
Dyr: ingen
Åbningstid:: Mandag-torsdag: kl.6.45-16.30. Fredag kl.6.45-15.45.

Jeg bor i et 2-plans hus med egen dagpleje-afdeling. Jeg vægter en rolig dag, hvor der er plads til leg og nærvær. Vi bruger udelivet hver dag, hvor det enten er i haven, legepladsen eller en gåtur.

1 gang om ugen er vi i legestue rundt ved kollegaerne. Vi hører meget musik, læser bøger, synger sange og går også engang imellem i det kreative hjørne, alt efter barnets alder.

Læs mindre
Læs mere
Else Nielsen

Else Nielsen

Jeg bor Nyvej, Anbæk.
Ansat som dagplejer fra 1987.
Dyr: Kat

Åbningstid: Mandag-tirsdag: kl. 6.30-16.15. Onsdag-fredag: kl. 6.30-16.00

Jeg bor i parcelhus med dejlig stor gårdhave. Det er vigtigt for mig at give børnene en tryg, rolig og lærerig hverdag, hvor der er tid til nærvær, fordybelse, knus og kram. Jeg arbejder ud fra de 6 læreplanstemaer. Her bruges især udelivet som udgangspunkt, og hverdagen vil derfor byde på masser af frisk luft, scooterræs, gåture og naturoplevelser, eller indeleg med f.eks. samvær omkring en god bog eller kreativ hygge med naturens materialer.

Læs mindre
Læs mere
Dekorativt element

Heidi Aggerholm Klitgaard

Jeg bor Engbakken, Lading.
Ansat som dagplejer fra 2015.

Åbningstid:Mandag-torsdag: kl. 6.45 -16.30. Fredag: kl. 6.45 - 15.45.

Jeg bor i parcelhus med lukket legeplads. Hos mig lægges der vægt på, at vi har en ordentlig omgangstone, og at det er et trygt og rart sted at være. Jeg arbejder med, at børnene inkluderes og lærer at tage hensyn til hinanden. Det er vigtigt for mig, at alle børn bliver set og hørt. Jeg er meget kreativ med børnene og er rigtig glad for sang og bevægelse. Jeg synes også, det er vigtigt, at børnene får tid til at lege selv. Frisk luft er højt prioriteret.

Læs mindre
Læs mere
Irene Quist Guldborg

Irene Quist Guldborg

Jeg bor Viborgvej i Voldby.
Ansat som dagplejer fra 2008.
Dyr: Hunde, katte og kaniner.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45

Jeg bor på en nedlagt landejendom med en stor lukket legeplads med god plads til leg og fysisk udfoldelse, både på græs og fliser.

I hverdagen vægter jeg en stille og rolig hverdag med udeliv og en masse knus og kram. Jeg arbejder meget med sprog og motorik og på at gøre børnene selvhjulpne og robuste frem mod børnehaven. Jeg holder meget af at synge og læse med børnene og et godt scooter-ræs er der altid plads til.

Læs mindre
Læs mere
Irene Waldman

Irene Waldman

Viborgvej, Lading. 
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: 2 katte

Åbningstid: Mandag-onsdag: kl. 7.00-16.45. Torsdag: kl. 7.00-16.30. Fredag: 7.00-16.00.

Jeg bor i en gammel købmandsgård med en hyggelig lille have.

Jeg holder af udelivet, så skoven og den omkringliggende natur bliver hyppigt besøgt. Her får børnene mulighed for fordybelse og udfoldelse, og fantasien får frie tøjler. Dagens oplevelser bliver inddraget i lærerplanernes temaer, hvor vores besøg udleves gennem snak og leg. Spontanitet udnyttes alt efter, hvad dagen bringer og børnenes forskelligheder tages i betragtning.

Læs mindre
Læs mere
Isabella Christiansen

Isabella Christiansen

Vadstedvej, Svenstrup Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1996.
Dyr: Hund.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15.

Jeg bor i et 2-plans hus med lukket legeplads, hvor der er plads til leg på både græs og fliser.
I hverdagen vægter jeg at give børnene en stille og rolig dag med meget udeliv. Jeg arbejder med at gøre børnene robuste, så de er klar til livet i børnehaven. Jeg arbejder meget med sprog, motorik og gøre dem selvhjulpne. Jeg kan godt lide at synge, læse og bage med børnene. Det er vigtigt, at der er tid til at kramme.

Læs mindre
Læs mere
Merete Støvring Hansen

Merete Støvring Hansen

Viborgvej, Svenstrup.
Ansat som dagplejer fra 1995-2019  og igen fra 2021.
Dyr: Ingen
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.15- 16.00. Fredag 6.15- 15.15.

Jeg bor på en nedlagt landejendom i et 2-plans hus, hvor vi har masser af plads såvel ude som inde.
Jeg har en stor lukket legeplads, hvor der er en overdækket terrasse, græs samt fliser.

Jeg holder meget af udelivet. Sund og varieret kost . En hverdag som er tilpasset børnene. Hos mig skal der altid være tid til et ekstra kram og knus. Jeg arbejder også med at gøre børnene robuste og selvhjulpne. Ca. 1 gang om ugen er vi i legestue hos kollegaer.

Læs mindre
Læs mere