Velkommen til dagplejen i det natur-skønne Ulstrup og Vellev

Vi benytter os af den dejlige natur, legepladserne og det gode samarbejde med byens institutioner. Vi mødes ugentligt i grupper af 3-5 dagplejere i vores egen legestue. Vi arbejder med inkluderende, anerkendende pædagogik, og vil gøre alt for, at dit barn trives og udvikler sig. Mindst to gange årligt har vi forældrearrangementer, og vi har jævnligt åbent hus for nye forældre i legestuen

Anette Jensen

Anette Jensen

Vestergade 3, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 1999.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.15- 16.00. Fredag kl. 6.15 -15.15.

Jeg bor i villa med stor have. Jeg har en dejlig lukket have, som indbyder til masser af god leg og forskellige aktiviteter. Vi er ude stort set hver dag, ofte går turen ud i det fri med madpakke. Jeg kan lide at bage, og bager ofte brød med børnene. Jeg læser og synger meget. Jeg lægger vægt på tryghed, trivsel og nærvær, og jeg er omsorgsfuld og afslappet. Jeg går i heldagslegestue med børnene en gang ugentligt.

Læs mindre
Læs mere
Annalise Bentsen

Annalise Bentsen

Gudenåparken, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 1979.
Dyr: Ingen.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.15- 16.00. Fredag kl. 6.15 -15.15.

Jeg bor i villa med stor have og legeplads i lukket boligområde tæt på naturen.

I hverdagen vægter jeg at have en kærlig, tryg og rolig dagpleje, hvor børnene føler sig set, hørt og forstået. Jeg lægger også stor vægt på at være ude, så når børnegruppen tillader det, er vi i haven eller i naturen. Jeg elsker at synge, så der er ofte sang, dans og musik på programmet. Jeg har egen ladcykel, så vi nemt kan deltage i alle de arrangementer, der er i området og hurtigt kan komme hjemmefra og finde andre legeområder, bl.a. i skovene omkring Ulstrup.   

Læs mindre
Læs mere
Annette Larsen

Annette Hjøllund Larsen

Hagenstrupparken, Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 1991.
Dyr: Ingen.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 06.15-16.00. Fredag kl. 06.15-15.15

Jeg bor i et parcelhus med en dejlig indhegnet have. Tæt på det hele og med stor parkeringsplads. Jeg har god plads både ude og inde til leg og motorisk udfoldelse.

Jeg lægger vægt på at have en kærlig og tryg dagpleje, at stimulere alle sanser og have det sjovt. Vi bruger den skønne natur og gode legepladser, går til gymnastik, i legestue, på biblioteket og hygger herhjemme. Jeg nyder at have en sund og aktiv dag med børnene og et godt forældresamarbejde.

Læs mindre
Læs mere
Elin Høyer Stenild

Elin Høyer Stenild

Engvej i Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2019.
Dyr: Katte, kaniner og akvariefisk
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.45 

Jeg bor i et 3-planshus, hvor dagplejen er i hele stueetagen, dvs. entré, køkkenalrum og stue. Jeg har en stor lukket have med masser af plads til leg. Her er også kaniner, som elsker at få lidt grønt.

Jeg er meget omsorgsfuld og gavmild med kram, det er vigtigt at børnene er trygge, så der er plads til læring og udvikling.

Jeg holder samlinger med børnene, hvor vi synger fagtesange, leger med rasleæg eller ærteposer, fortæller historier eller laver dukketeater og meget andet.

Jeg er også meget gerne kreativ med børnene, og laver gerne projekter, som giver anledning til en masse god snak. Her er plads til leg og at følge børnenes initiativer.

Vi er også meget ude – både i vores skønne have og på ture ud af huset.

Desuden deltager vi i legestue, til gymnastik og til film med de andre dagplejere.

Læs mindre
Læs mere
Helle Wodskou

Helle Krøger Wodskou

Skovbakkevej, Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 2021
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6:30-16:15. Fredag: kl. 6:30-15:30

Jeg bor i et 2-plans hus, hvor underetagen er indrettet med legerum, gang, toilet og garderobe til dagplejen. Der er udgang til have med sandkasse, fliser til scooterræs og græs til boldspil, og så har  vi skoven lige i baghaven. Der er god plads til at røre sig på både inde og ude. Jeg bor i huset sammen med min mand og vores to børn.

Jeg lægger vægt på trygge rammer, hvor der er god mulighed for hygge, læring, leg og udvikling. Jeg kan godt lide at være ude, det kan være egen have, op i skoven, gåtur i byen eller til en af byens legepladser. Indenfor finder vi legetøj frem, laver kreative ting, læser bøger eller laver motorisk udfoldelse. En dejlig hverdag bygger på et godt samarbejde med forældrene og skal gerne resultere i glade selvhjulpne børn.

Vi har mulighed for at deltage i fælles-arrangementer med de andre dagplejere i byen. og det gør vi så ofte, det er muligt.

Læs mindre
Læs mere
Jane Hansen

Jane Hansen

Sofienlundparken, Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 2008.
Dyr: Katte, fugle, høns.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 06.30-16.15. Fredag kl. 06.30-15.30

Jeg bor i eget hus med stor have. Inde har børnene et legeværelse, køkken og et stykke af stuen at tumle rundt i. Børnene bruger hele haven, hvor der er god plads til at udfolde sig i. Samtidig har vi en skøn natur og er tæt på skov og legepladser.

Jeg vægter en tryg, rolig og struktureret hverdag og har fokus på at gøre børnene selvhjulpne. Samtidig er der selvfølgelig også plads til leg, sang og læring. Vi er meget ude - går ture, hvor vi bruger naturen omkring os - er sammen med andre dagplejere på legepladsen, i haverne eller inde. Vi har også dage, hvor vi er inde og hygger. Vi er i legestue 1 gang om ugen, går til gymnastik, og når børnegruppen passer til det, tager vi op og ser film på biblioteket. Jeg lægger stor vægt på en åben og ærlig dialog og samarbejde med forældrene.

Læs mindre
Læs mere
Jeanette Glargård Hansen

Jeanette Glargård Hansen

Hagenstrupparken, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2020
Dyr: Hund.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45. 

Jeg bor parcelhus med en dejlig stor og lukket have, hvor der er masser af plads til leg og udfoldelser og med naturen omkring os.

Jeg er omsorgsfuld, imødekommende og nærværende. Jeg vægter tryghed og omsorg højt. Det er vigtigt, at børnene er trygge. Jeg elsker at synge, danse og læse bøger med børnene. Jeg bager også gerne med dem. Vi er meget ude enten i vores egen have eller på tur ud af huset. Vi deltager i gymnastik og legestue hver uge. Jeg lægger stor vægt på en åben og ærlig dialog med forældrene.

Læs mindre
Læs mere
Jette Bjerre Nielsen

Jette Bjerre Nielsen

Sofienlundparken, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2019
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i et stille boligområde i et etplanshus, hvor jeg har et legerum samt gang og køkken vi kan være i. Udenfor har jeg fået lavet et lukket område, hvor børnene har mulighed for at være i sandkassen, rutsje, spille bold eller cykle.

I hverdagen vægter jeg at kunne komme ud. Vi bor i nærheden af skov og andre dagplejere, hvor vi kan komme på besøg og de kan besøge os.

Derudover er der legestue, salmesang og gymnastik vi kan komme til. Vi kan også have hjemmedage, hvor vi hygger hjemme med leg, sang, bagning eller noget andet kreativt.

I hverdagen vil jeg prøve at gøre børnene mere selvhjulpne i form af at de, efter alder og formåen, hjælper til med borddækning, af- og påklædning og madlavning. Lidt efter hvad børnenes energi og humør er til.

Læs mindre
Læs mere
Karin Wedel Pedersen

Karin Wedel Pedersen

Gudenåparken, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 1996.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30 – 16.15. Fredag kl. 6.30 – 15.30.
Dyr: Høns i baghaven.

Jeg bor i eget hus eget hus sammen med min mand Lars. Jeg har en stor lukket legeplads tæt ved skov og å. Hos mig finder du et røgfrit og dyrefrit hus. Jeg vægter meget udelivet, styrkelse af børns motorik, læse bøger, synge, trygge rammer og omsorg. Jeg er 60 år og har 3 store børn, 1 plejesøn og 6 børnebørn, Jeg er åben og imødekommende. Jeg har en kort periode været ansat i en privat vuggestue/børnehave i Assentoft.

Læs mindre
Læs mere
Marianne Madsen

Marianne Madsen

Østergade Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 1991.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.45-16.30. Fredag kl. 6.45-15.45

Jeg bor i hus med have. Her bliver haven brugt året rundt, hvor vi følger fuglenes færden og får besøg af naboens kat. Hvis vejret er rigtig dårligt, bruger vi det store legerum i kælderen, hvor vi leger og hører historier og musik, som vi kan danse til. 1 gang om ugen er vi i legestue og hver 14.dag er vi til gymnastik i hallen.

Læs mindre
Læs mere
Marianne Storm Jensen

Marianne Storm Jensen

Gudenåparken, Ulstrup. Lukket boligområde, med naturen lige uden for døren.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15 

Jeg bor i villa i lukket boligområde, med god stor have og naturen lige uden for døren.
Jeg lægger vægt på en tryg og rolig hverdag i hjemlige omgivelser, med udgangspunkt i det enkelte barn, bevægelse, udeliv, naturoplevelser og at være sammen med andre børn og voksne. Jeg forsøger at gøre jeres barn selvhjulpen/klar til børnehave, og jeg værdsætter samarbejdet med børnehaverne højt. Til at komme rundt bruger vi ofte min elcykel.

Læs mindre
Læs mere
Rikke Huus Frandsen

Rikke Huus Frandsen

Gæstedagplejer

Kærsangervej i Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2008.

Jeg på i villa på lukket vej med meget udendørs plads, tæt på natur.
Jeg elsker at være aktiv ude og at være kreativ. Er i skoven ca. et par gange om ugen, hvor vi leger og bygger med grene og ting, vi finder. Hver 14. dag er vi i hallen til gymnastik. Jeg har et godt samarbejde med de lokale børnehaver om at bruge deres faciliteter

Læs mindre
Læs mere
Solfrid Kyhn

Solfrid Kyhn

Gudenåparken, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2000
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30. 

Jeg bor i roligt villakvarter tæt på skov og dyr.

Siden nedlukningen i foråret 2020 har vi været ude så meget som muligt med hensynstagen til vejr og børnegruppen. Jeg har muret en garage, som vi trækker ind i til måltider, kreativitet og hygge, når der er behov for det. Her har jeg også toilet, hvor vi vasker hænder og har ”pottetræning”.

Jeg er "Grønne Spirer" dagplejer, hvilket bl.a. betyder, at vi har masser af leg og læring i og med naturen. Jeg er idérig og god til at sætte aktiviteter i gang for min egen børnegruppe og sammen med kolleger. Samtidig vægter jeg omsorg, tryghed og den frie leg meget højt som grundlag for børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Jeg laver månedsbreve om børnenes dagligdag, udvikling og læringsmuligheder, som deles med jer forældre på AULA.

Læs mindre
Læs mere
Vibeke Marienlund Winther

Vibeke Marienlund Winther

Enslevvej, Enslev/Vellev
Ansat som dagplejer fra 2020
Dyr: En udekat
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6:30-16:15. Fredag: kl. 6:30-15:30


Jeg er uddannet pædagog med speciale inden for værksted og natur, hvilket gør mig klædt på til lærerige og kreative aktiviteter og forløb ude såvel som inde. Tidligere har jeg arbejdet i vuggestue.

Jeg bor på et hyggeligt lille nedlagt landbrug med egen nåleskov tilhørende. Her bor jeg sammen med min mand og vores tre hjemmeboende børn. Inde har vi et stort nyrenoveret legerum med plads til både leg og tummel. Ude finder man, foruden vores skov og lukkede gårdsplads, et fint indhegnet børneområde med legehus, sandkasse og både græs og fliser. I nærområdet er der dejlige grusveje, som jeg gerne tager børnene på gåtur på. Desuden har jeg egen ladcykel, som gør det muligt at deltage i legestue/gymnastik samt tage på besøg hos kollegaer i Ulstrup. 

Jeg vægter udelivet rigtig højt og stræber efter at komme ud hver dag. For mig er naturen det bedste og største læringsrum, der findes. Herudover synger jeg dagligt med børnene og kombinerer det gerne med noget motorik. Jeg bager også gerne med børnene eller laver kreative og sanselige aktiviteter.

Hos mig vil I opleve en hjertevarm, sjov, omsorgsfuld og professionel dagplejer, som møder børnene, hvor de er. Hvert barn er unikt. Jeg har fokus på robusthed, tryghed, selvhjulpenhed og sociale relationer. Jeg arbejder efter et ærligt og godt forældresamarbejde.

Læs mindre
Læs mere