You are here

Hinneruplund i Hinnerup

Hinneruplund blev opført i 1998. Hinneruplund er beliggende i udkanten af byen med gåafstand til Hinnerups bymidte.

På Hinneruplund arbejder vi ud fra et leve-bo-miljø. Her flytter du i egen bolig, og vi skaber plads til, at hver enkelt borger efter behov kan være sig selv og samtidig en del af fællesskabet. Derfor lægger vi blandt andet vægt på, at den enkelte borger selv præger deres egen hverdag og tager del i dagens gøremål ud fra egne ressourcer.

I dag består Hinneruplund af 62 plejeboliger, fordelt på syv boligklynger. 17 boliger er opført med demente borgere i målgruppen.

Klynge 1, 2, 3, 6 og 7 er toværelses plejeboliger. I hver af disse klynger har vi to ægtefælleboliger. Klynge 4 og 5 er begge indrettet til etværelses demensboliger. Alle boliger er indrettet med et lille køkken og et stort badeværelse. På vores center har vi også 8 korttidspladser, hvoraf den ene er i en af demensklyngerne. Boligernes størrelser varierer fra 60-77m2.

Ude har vi grønne områder mellem hver klynge. I tilknytning til vores demensklynger er der lukkede gårdmiljøer for bedst muligt at tilgodese målgruppen. Vi har også et stort trænings- og aktivitetscenter med café i midten.

Vores aktiviteter arrangeres og planlægges af borgerne, bruger/pårørenderådet og medarbejderne. Vi har flere forskellige former for aktiviteter hver uge, og vi afholder forskellige arrangementer og fester, der hører sig til årstiden. Af forskellige muligheder og aktiviteter, kan vi nævne:

  • Du får støtte i hverdagen af et personale, der er tæt på.
  • Du får en bolig med nem adgang i stueplan.
  • Du kan blive en del af fællesskabet i afdelingen, hvor vi bruger fællesarealerne til spisning, spil og andre aktiviteter.
  • Du kan bruge vores gårdhaver med bl.a drivhus, campingvogn, skakspil og træningsbane.
  • Du kan få nye bekendtskaber og eller venner.
  • Du er fortsat HERRE i eget liv.

Læs mere om Hinneruplund

Du finder også tilsynsrapporter på Plejehjemsoversigten.

Det aktive liv

Favrskov Kommune sætter fokus på de muligheder for bevægelse, der findes på pleje- og sundhedscentrene.

Kontakt

Administrationen Hinneruplund
Herredsvej 16-18
Hinnerup
Tlf. 89 64 12 00
Lise Skotte Lippert
Gruppeleder klynge 1, 2, 3 og korttidspladser
Anne-Mette Jensen
Gruppeleder klynge 4, 5, 6 og 7

Senest opdateret

06.08.2019
mbdm