Erhvervsambassadør Hans Peder Hansen

Hans Peder Hansen, erhvervsambassadør

Vestjysk Bank

Østergade 15, 8370 Hadsten

Vestjyskbank.dk

Vil du høre mere om – eller have et godt råd – til at drive virksomheder i Favrskov Kommune, kan du kontakte Hans Peder Hansen på [email protected]

Hvorfor er Favrskov et godt sted at drive virksomhed?

Favrskov Kommune ligger i smørhullet mellem Silkeborg, Randers og Aarhus med god infrastruktur til de omkringliggende større byer. Det har stor betydning for boligsøgendes beslutning om, hvor de skal bosætte sig, og fra kommunens side bliver der ydet en stor indsats for at tiltrække tilflyttere. Uanset om man ønsker at købe en eksisterende bolig eller bygget nyt hus, så er der mulighed for at bo både i byen og på landet, og vi har fantastiske uddannelsesmuligheder, et spændende forenings- og kulturliv samt et godt handelsliv. Som virksomhed er grundlaget for at finde kvalificerede medarbejdere derfor stort, og kulturen i Favrskov er generelt erhvervsvenlig.

- Hans Peder Hansen, Filial direktør 
 

Om virksomheden

Vestjysk Bank tilbyder blandt andet sparring af virksomhed med egen personlige rådgiver, som ikke kun har fokus på tallene, men interesserer sig for udviklingen af forretningen. Banken lægger vægt på korte beslutningsprocesser og en tæt relation til kunderne.

Vestjysk Bank er blandt de 10 største banker i Danmark og har en ambition om at være Danmarks stærkeste lokalbank for både privatkunder og erhvervskunder. Banken er aktivt engageret i lokalsamfundet og stolt sponsor for en lang række lokale klubber og foreninger i Favrskov Kommune. 

Filialen i Hadsten har været en del af byen siden 1908, hvor Aarhus Lokalbank blev grundlagt under navnet Hadsten Bank. I 2012 fusionerede Aarhus Lokalbank med Vestjysk Bank.

Hvad er en Erhvervsambassadør?

En erhvervsambassadør er en lokal virksomhed, som ønsker at bidrage til den gode fortælling om at drive virksomhed fra Favrskov. For eksempel kan det være fortællingen om et positivt samarbejde med kommunen, den gode adgang til infrastruktur, arbejdskraft og uddannelsesinstitutioner eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser. Virksomheden tilbydes en kommunikativ pakke udarbejdet af Favrskov Kommune bestående af en fortælling med et citat fra virksomhedsejeren om erhvervsvilkårene i Favrskov suppleret med en præsentation af virksomheden samt et link til virksomhedens hjemmeside. Fortællingen formidles på kommunens LinkedIn med 5.300 følgere og ErhvervsNyt med 900 modtagere.

Vil du være erhvervsambassadør?

Vil du vide mere om at være erhvervsambassadør for Favrskov, eller er du interesseret, kan du kontakte Favrskov Kommunes erhvervskoordinator.