Nye ejendomsskattebilletter for 2021-23

27.05.2024

Cirka 450 boligejere har her i weekenden modtaget nye ejendomsskattebilletter for 2021-2023 på grund af den nye offentlige ejendomsvurdering. Ændringerne vedrører grundskylden. Det er Vurderingsstyrelsen, der foretager de nye vurderinger. 

Boligejerne har betalt de oprindelige rater i 2021-23 for grundskyld og ejendomsskat. Nogle boligejere skal efter den nye vurdering betale mindre i grundskyld. Hvis du har fravalgt den midlertidige indefrysningsordning, vil beløbet blive udbetalt til hovedejers NemKonto. Hvis du er omfattet af indefrysningsordningen, vil beløbet blive modregnet i det skyldige beløb i indefrysningsordningen.

Nogle boligejere skal betale mere i grundskyld. Hvis du har fravalgt den midlertidige indefrysningsordning, vil beløbet blive opkrævet som en 3. rate, der fremgår nederst på ejendomsskattebilletten. Hvis du er tilmeldt betalingsservice, betales regningen automatisk. Hvis du er omfattet af indefrysningsordningen, vil beløbet blive lagt oveni det skyldige beløb i indefrysningsordningen.

Nogle boligejere skal hverken betale mere eller mindre, men modtager alligevel en ny ejendomsskattebillet. 

Har du yderligere spørgsmål til beregningen på ejendomsskattebilletten, kan du skrive til [email protected] eller ringe på 89 64 10 10. Telefonen er åben mandag-onsdag kl. 9-15, torsdag kl. 9-17 og fredag kl. 9-12.