Tillykke til to velfærdstalenter i Favrskov

19.04.2024
To velfærdstalenter i Favrskov Kommune
Rikke Bach (tv.) og Camilla Hjorth er begge blandt de 100 udvalgte velfærdstalenter. Stort tillykke.

Fik du læst nyheden om dagplejer Camilla Hjorth, der er indstillet til at blive valgt som velfærdstalent? Nu er hun faktisk blandt de 100 udvalgte på landsplan. Og det samme er social- og sundhedshjælper Rikke Bach, der arbejder på Plejecenter Hinneruplund.

Rikke Bach har været ansat på Hinneruplund siden oktober 2023. Om hende lyder det i indstillingen:
Rikke Bach har fra første dag vist et højt fagligt niveau, stor glæde og positivisme omkring dagens opgaver. Hun udviser stor omsorg og faglighed overfor vores beboere, og har samtidig stået i front med sit positive sind i at skabe et større fællesskab blandt kollegerne og i arbejdet med at gå på tværs. Hun er omstillingsparat og går mod den komplekse og foranderlige hverdag med et smil. Hun er lige blevet forflytningsvejleder på plejecentret og fortjener om nogen at blive anerkendt for det åbenlyse talent, vi ser.

Rikke Bach glæder sig over indstillingen fra sin chef og over, at hun nu er blandt de 100 udvalgte. Det er i regi af PenSam og FOA, og Velfærdens Talent 100 bliver fejret på Christiansborg 30. maj 2024.
- Jeg er megastolt over det og enorm glad for, at min chef har haft mig i tankerne. Jeg er jo simpelthen så glad for mit job, beboerne og mine kolleger. De gør, at jeg hver dag har lyst til at komme på arbejde, siger Rikke Bach, der blev uddannet social- og sundhedshjælper i 2016.

Hun kan kun anbefale jobbet:
- Dine dage er aldrig ens, for der sker altid noget nyt og måske også uventet. Du arbejder med mennesker, og du kan gøre en forskel. Du står med livet i dine hænder, for det er ofte folk i en sårbar situation, så du kan byde ind med varme hænder og omsorg. Vi hjælper hinanden på kryds og tværs af fagligheder, og det betyder, at vi lærer af hinanden. På den måde videreudvikler vi os sammen. Det giver stor arbejdsglæde.

Læs også artiklen om Camilla Hjorth 
Læs mere om Velfærdens Talent 100