Leverandørliste

Her kan virksomheder, som vil søge tilskud til kompetenceløft finde en leverandør.

Er du leverandør, kan du også komme på listen her.

Som ansøger skal du blot klikke nedenfor i den kategoriopdelte menu for finde en leverandør..

Er der ikke en leverandør, der opfylder dine behov, har du mulighed for at opsøge en leverandør og få dem til at registre sig på listen.

Er du leverandør, og vil du registreres på listen, kan du gøre det her.

Alle leverandører uanset geografisk placering er velkommen på listen, hvis de yder kompetenceløft.

Favrskov Kommune har ikke foretaget nogen kvalitetsmæssig vurdering af leverandørerne på listen.

Leverandører fordelt på kategori

+ Fold alle ud
- Fold alle ind

Birch & Birch
Rådgivning i forbindelse med strategi, drift, markedsføring og salg til detailbutikker og fødevarevirksomheder.

Marketing Mindful
Jeg hjælper dig, der er ejer(leder) med at skabe en tydelig retning i din virksomheds kommunikation og marketing. Så I får nemmere ved at tiltrækker de kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, som I helst vil samarbejde med og som I skaber størst værdi for.
Jeg hjælper dig desuden med at formulere virksomhedens marketingbehov, så du opnår et bedre udbytte af samarbejdet med et marketingbureau eller en marketingspecialist.

SEOmentor Hanne
Jeg skaffer flere kunder og mere omsætning til mine kunder, fordi vi sammen arbejder med SEO.

pr1
Jeg arbejder som pr-agent og repræsenterer førende mærker inden for livsstilssegmentet samt rådgiver på freelance basis omkring kommunikation, markedsføring, SoMe, branding, kampagner og events. Jeg har haft pr1 i mere end 12 år og har et solidt og personligt kendskab til livsstils-pressen og de største influencere i Danmark.

Become
Become A/S hjælper med digitalisering af salg og markedsføring. Med udgangspunkt i en strategisk analyse tager vi ansvaret for virksomhedens succes på de digitale platforme.

Facon
Vi løfter din markedsføring med grafisk design – tryksager og WordPress hjemmesider, synlighed – SEO og SoMe, samt tekster til det hele. Vi sætter vores personlige relation til dig som kunde højt.

Lokalavisen Favrskov
Lokalavisen Favrskov kan tilbyde virksomheder sparring om deres strategi for synlighed i deres lokalområde, hvordan rammer man bedst sin målgruppe? Når man investere penge i sin virksomhed med markedsføringen skal det være print eller online? Hvad er fald grupper indenfor markedsføring

Citona
Som digital marketing bureau tilbyder vi hjælp til bl.a. SEO, Google Ads, e-mail markedsføring og digitalisering igennem udvikling af professionelle hjemmesider og webshops.

SalesBoost
Jeg er specialist i salg, markedsføring og forretningsudvikling, med fokus på vækst. Du vil opleve mig som udviklingsorienteret og målrettet, og en ildsjæl, der går hele vejen for virksomheden, og de positive resultater. Siden 2014 har jeg hjulpet virksomheder som rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem. Jeg har en baggrund indenfor IT- og hotel, og har erfaring som både iværksætter og ejerleder.

AVC Filmproduktion
Filmproduktion til hjemmesider, TV-reklame produktion, 3D-produktion, virtuel udstilling med shop.

Dermatech-group
Fagkurser til kosmetologer, kosmetiske tatovører og sygeplejersker indenfor kosmetiske behandlinger.

Webshop.Partners
Hos Webshop.Partners har vi specialiseret os i E-handel for små og mellemstore virksomheder. Vi hjælper med rådgivning, opstart, design og opsætning af Webshop (eller kommerciel hjemmeside), samt online markedsføring både via Google og sociale medier.

Connect Media
Opnå optimal synlighed i Googles søgeresultater med eksperthjælp fra Connect Media. Vi tilbyder et professionelt forløb med synlige resultater og mærkbart øget salg.

Business by You
Jeg tilbyder coaching og rådgivning til introverte selvstændige, der oplever, at det kan være svært at være synlig og markedsføre deres virksomhed på en måde, de trives i.

OnlineSynlighed.dk
Formålet med kompetenceløft-kurset om online markedsføring er at få dig helt ”up to date”, med hvad der virker inden for online markedsføring. Bliv undervist af professionelle marketing specialister. OnlineSynlighed.dk tilbyder endvidere et kompetenceløft til virksomheders ledere og nøglemedarbejdere med fokus digitalisering samt automatisering af virksomhedens salg og markedsføring.

WebPuls
WebPuls er et dynamisk digitalt konsulenthus med speciale i digital strategi og online marketing WebPuls blev stiftet i oktober 2017 af Sonny Leach. I august 2018 købte Henrik Sejer Gelineck Berg halvdelen, da de havde en fælles vision om, hvordan man tilbyder kunder den bedste værdi som digitalt konsulenthus. Vi levere digital marketing inden for email marketing Dome Google + opkvalificering inden for markedsføring og workshops.

Colea
Styrkelse af virksomhedens salg og markedsføring, gennem strategisk funderede tiltag. Fokus på enkelthed og udførelse i praksis. Mange års erfaring fra tilsvarende ydelser. Konkrete tilbud udarbejdes med udgangspunkt i kundens udfordringer og behov.

Bech Andersen Consulting
Har du problemer med -at få solgt nok -at få økonomien til at hænge sammen -at styre din vækst -at få dit produkt i markedet -eller mangler du blot en at spille bold med så vil jeg tilbyde rådgivning, mentoring eller nudging i øjenhøjde, der vil kunne hjælpe dig videre, uanset om du er iværksætter, håndværker eller i detail. Jeg rådgiver i dag 5 virksomheder i Favrskov og sidder i 12 bestyrelser advisory boards, hvor jeg tager de lidt længere forløb.

Busborg.dk
Film og fotografi til professionel reklame.

Linje C
Bliv i stand til at lave din egen markedsføring der skaber synlighed og genkendelighed. Via software, der er tilgængelige for alle, kan jeg guide dig til at kunne lave skabeloner til både online markedsføring og dit trykte materiale.

Marie Enevoldsen
Innovativ, kreativ og iderig. 100 års erfaring. Unik indretning af showroom, kontor, hjemmekontor. Unik indretning/styling af butikker, vinduesdekoration. Produkt styling til fotoshoot. Ideudvikling/sparring/design. Fantasien har ingen grænser.

Slax
Vi er et marketingbureau med speciale i online markedsføring, webdesign, videoproduktion og undervisning.

Cektos
Vi udbyder kurser og efteruddannelser, salg, ledelse, psykologi, motivation mm.

Tikko
Vi tilbyder kurser og efteruddannelse. Salg, ledelse, psykologi mm.

Vesterskov Bogføring

Vi udfører bogføring, lønbehandling og regnskabsudarbejdelse. Vi rådgiver desuden i forskellige økonomiske forhold herunder budgettering og er sparringspartner omkring virksomhedens fremtid.

www.valentinregnskab.dk

Regnskabsassistance dækker følgende: Opstartshjælp (Rådgivning vedr.: valg af virksomhedstype, registrering af moms, lønsum, arbejdsgiver mm., regnskabet, økonomisystem mm.) Bogføring Løn indberetning Stiftelse af CVR numre Opstilling/indberetning af årsrapporter Rådgivning Ad hoc opgaver Kontakt med SKAT og Erhvervsstyrelsen m.v.

Headfitted

Vi hjælper samarbejdspartnere og kunder, som ønsker at søsætte projekter og tiltag, hvis formål er at fremme trivsel og personlig udvikling. Vores kerneydelse er koncept- og projektudvikling, og faglig sparring til, hvordan projekterne bedst muligt kan implementeres og gennemføres. Det inkl. bl.a.: specifikationer, brugerinterviews, visuel storytelling og tilrettelæggelse af projektet.

FutureCompany

Kursusvirksomhed i Aarhus der tilbyder kurser inden for 3D, SketchUp, Rhino3D, Adobe og digital markedsføring. Der kan vælges mellem 1 til 2 dages kurser eller skræddersyet kursus tilpasset virksomhedens behov.

NF Digital Consultancy

Sådan skaber du en forretning, der matcher dine drømme. Optimering af processer og forretningsgange særligt i forhold til webshops. Ved at kigge på forretningen som helhed får du grundlæggende indsigt i, hvordan du kan drive en succesfuld forretning, hvor du er med til at definere succesbegrebet. Særligt specialiceret i den danske e-handelsplatform shoporama.

Bird Talk
Skal vi indfri din virksomheds digitale potentiale? Bird talk arbejder med eBusiness og digital transformation med fokus på forretningsudvikling online. Vi har erfaring med store og små virksomheder fra mange forskellige brancher i både b2b og b2c. Vi arbejder med e-commerce, digital strategi, digital rådgivning, digital kravspecifikation, digital projektledelse, digital indholdsproduktion og markedsføring.

Skysolutions
Skysolution har stor erfaring med digitalisering dette gælder f.eks. webshops (også på flere sprog), kobling til fragtleverandør, kobling til økonomisystem, samt betalingssystemer i både DK og udlandet. Alle projekter starter med at vi lytter til dine behov og løser opgaven så systemet tilpasser sig dine og dit firmas ønsker og ikke omvendt. Vi finder også en løsning sammen som kan skaleres op efter behov.

Art & Technology
Vores fokus er digitalisering og IT-sikkerhed i SMV med mere end 30års erfaring. Digitale løsninger kan give forretningen et sikkerheds, planlægnings, logistisk, professionelt og økonomisk løft.

Holion
Vi hjælper virksomheder med at tænke smart og omkostningseffektivt, når arbejdsprocesser skal digitaliseres og automatiseres gennem apps og webbaserede systemer, som sparer tid i hverdagen.

ConTra Denmark

Ledelse, strategiudvikling og implementering,salgsledelse.

Lisbethryelund.dk

Jeg kan hjælpe dig med at sætte fokus på din virksomhed. Sammen sætter vi fokus på dine styrker, på dine udviklingspotentialer, din drivkraft, lederskab, værdier og mål. Hvis du ved, hvilken retning du ønsker for din virksomhed kan jeg hjælpe dig med at fokusere på de vigtigste ting for at opnå dit mål. Hvis du er i tvivl om, hvilken retning din virksomhed skal gå, hjælper jeg dig med at snævre ind og blive skarp på vejen frem. Uanset hvad dit formål eller behov er, tilpasser jeg min hjælp til dig og din virksomhed. Jeg har både erfaring som leder og som selvstændig.

effektfuld a/s

effektfuld a/s udvikler og gennemfører leder- og medarbejderudviklingsforløb med udgangspunkt i de unikke effektfuld-koncepter, som er målrettet ledere og nøglemedarbejdere. Vores kunder er virksomheder fra vidt forskellige brancher og med vidt forskellige udfordringer. Derfor er vores forløb opbygget, så de tager udgangspunkt i den enkelte leders/medarbejders behov og udfordringer samt de organisatoriske og strategiske ambitioner, forløbene skal bidrage til at realisere. Det sikrer effekt hos både den enkelte person såvel som hos organisationen som helhed.

VirksomLeder

Skab resultater gennem dine medarbejdere på en troværdig og autentisk måde! Det er let at sige, men sværere at praktisere. Jeg hjælper dig, der er ejerleder med at styrke dit lederskab, og finde ind til kernen i dine værdier, og den retning du gerne vil sætte for din virksomhed, for at opnå de resultater, som du har knoklet for. De resultater vi når, tager udgangspunkt i dig og din virksomhed. Jeg stiller rammerne op for, at du kan rykke dit lederskab til næste niveau - du skaber forandringen. Jeg arbejder på en professionel og understøttende måde, hvor der både er plads til hårde sandheder og et godt grin. Når vi vælger at arbejde sammen omkring din udvikling, gør vi det 1:1, så der er 100% fokus på dig. Dette sikrer, at du går fra hver session med klare mål og actions, der fuldstændigt understøtter din udvikling.

Paragraf Advokaterne

Paragraf Advokaterne i Hadsten yder juridisk rådgivning til virksomheder og private indenfor bla stiftelse af selskaber, kontrakter, ejendomshandler, lejeret, ophavsret, inkasso og retssager.

HR Solutions

HR Solutions ApS er en af Danmarks ældste leverandører indenfor HR ydelser. Vi har siden 2001 arbejdet med at certificere HR, ledere og konsulenter indenfor nedenstående. I dag arbejder vi med flere end 400 organisationer i Danmark. Extended DISC Person Analyser Extended DISC Team Erhvervsrettede Test (kognitiv) Situationsbestemt Ledelse Uddannelse i HRM-Nordic - dansk udviklet HR system. Kunne du tænke dig, at enten du eller en i jeres organisation skal kunne gøre noget af ovenstående - så kontakt os.

Agilerasmus
Rasmus Kaae hjælper teams og ledere med at arbejde moderne og agilt, tage ejerskab, samarbejde i teams, uddannelse og coaching samt organisationsdesign.

Rieck Advokater
Rieck Advokater tilbyder specialiseret juridisk rådgivning i øjenhøjde til virksomheder, virksomhedsejere og direktører, ved såvel opstart som løbende drift af virksomheden. Vi sikrer bl.a en sund kreditpolitik, hurtig inddrivelse af gæld og afværgelse af eventuelle krav mod virksomheden, og sætter en ære ikke kun at være rådgiver, men i lige så høj grad sparringspartner.

Callesen Consult
Ledelse og medarbejder udvikling. Fokus på at udvikle eksisterende ressourcer, så de kommer bedre i spil i arbejdet. Vi er specialiserede i stressmestring for den enkelte og for gruppen. Vi har fokus på at skabe mennesker i trivsel og udvikling, så der bliver mere kontinuerlig arbejdskraft og kollegiale venskaber for at øge tilknytningen på arbejdspladsen. Brug os til jeres udvikling i stedet for afvikling, det er for dyrt at lade være.

Kvist & Jensen
Ifbm. Favrskov Kommunes tilskud til kompetenceløft, vil vi udbyde vores bedste kurser til kraftigt reducerede priser.
I.  Salgsteknik + Forhandlingsteknik
II. ELP, Effektiv Lederproces

Auxilium
Professionelt bestyrelsesformand/medlem, i en række virksomheder. Stærke kompetencer inden for M&A, Finansiering, Bank, digital forretningsudvikling med både Vækst og Turn arrouds. Arbejder bl.a. med Tvilum, Løbeshop, ProShop Europe, Bravo Tours, Johnsen Graphic Solutions. Tilbyder åben, ærlig og uafhængig rådgivning under mantraet "dont be nice - be helpful".

Erhvervsakademi Dania
Hos Dania Erhverv tilbyder vi 100% skræddersyede kurser samt mere end 300 akademi- og diplomfag.

Elgaard Mancom
Strategiudvikling Ledelsesudvikling & ledelsessparring Sparring til eksekvering af strategi og mål Kompetence- og potentialevurdering af ledere, specialister og nøglemedarbejdere.

HR-chefen.dk
Hånden på hjertet, er din HR-sokkel 100% solid? HR´s sokkel er støbt af struktur. Det gælder for kontrakter/advarsler, en personalehåndbog, som giver svar fra A-Z, arbejdsprocesser, der giver mening inden for rekruttering, MUS, svære samtaler og opsigelser.